Vakantie mogelijkheden

Een safari is een vakantiemogelijkheid die jaarlijks door vele landgenoten in verschillende safari landen in Afrika wordt genoten. Deze safari liefhebbers boeken hun safari soms zelf, ze boeken deze via een reisorganisatie of ze boeken deze steeds vaker via een op maat formule.

Op Maat:

Steeds vaker kiezen mensen ervoor om zich te laten voorlichten door een persoonlijk reisadviseur. Mensen willen ontzorgd worden, men wil dat alles goed geregeld wordt, dat alles klopt en aan de wensen voldoet. Bent u op zoek naar de safari reis van uw dromen, maar heeft u geen zin, tijd of kennis van de mogelijkheden, dan kunt u de wensen aan ons kenbaar maken. Aan de hand van uw wensen zoeken wij de safari reis van uw dromen. Dit hoeft niet duurder te zijn dan wanneer u zelf een pakketreis boekt, maar in ieder geval weet u nu zeker dat de vakantiewensen en voorwaarden zijn opgenomen in uw droomreis.

Neem contact met ons op voor de op maat vakantiemogelijkheden of kijk tussen de voorbeeld safari reizen of uw favoriete safari die naar uw wens aangepast kan worden er tussen staat.

Pakketreis:

Een pakketreis is een safari reis waarbij u de accommodatie, vervoer en safari’s in een pakket boekt. U heeft geen omkijken naar de details, alles is geregeld. Wij kunnen u ook bijstaan in het vinden van een pakketreis die aan uw wensen voldoet. Op de Scenic Travel site staan safari arrangementen die door ons zijn geselecteerd als safari aanbod in verschillende landen zoals Zuid Afrika, Botswana, Namibië, Zambia, Malawi, Mozambique en Zimbabwe.

Hieronder een selectie van safari pakketreis mogelijkheden. Naast deze selectie kunt u contact met ons opnemen voor de overige pakketreis mogelijkheden die wij via de verschillende partners kunnen aanbieden, wij zorgen dat u dan een vrijblijvend reisvoorstel van ons ontvangt.

Afrika (safari) rondreis arrangementen:

Botswana
Malawi
Mozambique
Namibië
Zambia
Zimbabwe
Zuid Afrika